Ladataan näkymä.
Kohti luomutavoitetta -mallin esittely
Vuoden viimeisessä infossa 11.12. klo 13-14 tutustutaan uuteen Kohti luomutavoitetta -malliin, jonka avulla kaikki ruokapalvelut voivat lisätä luomun käyttöä kohti kansallista 25 % luomutavoitetta. 11 […]
Luomuinstituutin webinaarisarja: Kohti kestävää kiertotaloutta
Luomuinstituutin webinaarisarja jatkuu taas syyskuulla neljän webinaarin voimin, joissa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista alan asiantuntijoiden toimesta. Aiheina ovat sekaviljely ja seoskasvustot luomuviljelyssä, siipikarjan ja sikojen […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi aiheena alkoholittomuus, Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella
Klubi-illoissa keskitytään tarkastelemaan ruokaa, ruoanlaittoa ja ruoasta nauttimista sekä tieteelliseltä että gastronomiselta kantilta. Osallistujia yhdistää kiinnostus ruokaan. Jokaiseen klubi-iltaan kuuluu aina kaksi luentoa eri tieteenaloilta […]