Maaseutuohjelman Valtakunnallisten hankkeiden tuloksia -webinaari
Maaseudun kehittämisessä tietyt teemat nousevat niin tärkeiksi, että niitä on edistetty valtakunnallisesti. Valtakunnallisten hankkeiden tulokset ovat hyödynnettävissä koko maassa, ei ainoastaan paikallisesti. Viime rahoituskauden aikana […]
Paikallista, puhdasta ja kestävää – Uudenmaan kestävä ruokajärjestelmä-työpaja, Helsinki
Uudenmaan liitto, Helsingin yliopisto ja European Institute of Innovation & Technology (EIT) FOOD kutsuvat sinut mukaan käynnistämään keskustelut yhteisestä ruokastrategiasta Helsingissä 13.12. klo 11-15.45. Tervetuloa […]
Luomututkimuksen webinaarisarja
Luomuinstituutin webinaarisarjassa kuullaan luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista, kun alan asiantuntijat esittelevät tutkimustaan. Syksyn webinaarisarjassa aiheina ovat muun muassa maan kasvukunto, luomuruoan yhteydet ihmisen ja ympäristön terveyteen, […]
Tieteellis-gastronominen ruokaklubi, teemana ruoan väri
Tieteellisgastronominen ruokaklubi – tuttujen kesken TG-klubi – on Turun yliopiston, Hotelli- ja ravintolamuseon sekä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston yhteinen avoin tapahtuma, joka kokoontuu joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona, kesä- […]