Miten tarttis yrittää? Ruokamatkailuyrittäjän kukat, mutkat, onnistumisen hetket ja vinkit
Yrittäjän elämä on vaiheikasta. Ravintola-alan yrittäjä, Son of a Punchin toimitusjohtaja Sami Benamedin jakaa webinaarissa oman ruokamatkailuyrittäjän tarinansa. Webinaari: Miten tarttis yrittää? Ruokamatkailuyrittäjän kukat, mutkat, onnistumisen hetket ja […]
Online-työpaja: Kehitä luomua tiedolla
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita - Ruokasektorin koordinaatio -hanke järjestää luomualan kehittäjille omia online-työpajoja. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat. Seuraava […]
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla, JOTPA-koulutusten infotilaisuus
Riverian koulutuspalvelut Oy toteuttaa valtakunnallisesti Jotpa-koulutusta Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla osa-alueeseen. Koulutus on suunnattu: elintarvikealalla työskenteleville henkilöille maatilakytkennäisille elintarvikealan yrittäjille sekä yrityksille […]