Ladataan näkymä.
LUKOKE -työpajat koulutuksen kehittämisestä, työpaja 3
Tule mukaan luomuopetuksen kehittämiseen! Suomen kansallisten luomutavoitteiden saavuttamiseksi, luomuosaajia tarvitaan koko ruokaketjussa: alkutuotannossa, jatkojalostuksessa sekä ruoanvalmistuksessa. Koulutuksen ja elintarvikeyritysten luomuosaamiseen liittyvä selvitystyö on loppumetreillä. Kyselyissä […]
Väitöstilaisuus: Ruokajärjestelmien kestävyyssiirtymä ja alueet keskinäisriippuvuuksien maailmassa
Susanna Kujala väittelee Vaasan yliopistossa 1.12. klo 12.00 alkaen. Väitöstilaisuutta voi seurata Zoomissa. Lue lisää ja löydä linkki! Ruoan tuotannon, kulutuksen ja koko ruokajärjestelmän kestävyyttä […]