Innovative Food Business, Seinäjoki
Into Seinäjoki Oy järjestää ”Innovative Food Business” -tilaisuuden keskiviikkona 6.9.2023 teemalla yritysten ja kaupunkien rooli ruokajärjestelmän kestävyysmuutoksessa. Keskiviikon kohderyhmänä on erityisesti oman alueen toimijoiden kansainväliset […]
Hiilijalanjälki elintarvikeyrityksen toiminnan kehittämisessä -webinaari
Tilaisuudessa tuodaan esiin elintarviketuotannon ilmastovaikutuksia ja yrityksen mahdollisuuksia pienentää hiilijalanjälkeään. Mitkä ovat suurimmat päästöjen aiheuttajat elintarvikeketjussa, sekä miten yrittäjä voi selvittää ja mitata oman toimintansa […]
Ruoka Akatemia 2023: Miten ruoka-ala näkyy hallitusohjelmassa?
Ruoka Akatemian ajankohtaisina teemoina ovat, miten ruoka-ala näkyy hallitusohjelmassa ja millaista tulevaisuutta tekoäly, digitaalisuus ja datatalous tuovat ruokajärjestelmään. Ruoka Akatemia 2023 -seminaarin verkkolähetys on avoin […]
Luonnontuotteiden (metsämarjat, sienet ja villiyrtit) uusia mahdollisuuksia elintarvikealalla, Päijät-Häme
Tervetuloa seminaariin kuulemaan ajankohtaista tietoa metsämarjojen, sienten ja villiyrttien hyödyntämisestä elintarvikealalla. Ohjelmassa esitykset luonnontuotealan toimintaohjelmasta sekä uudesta menetelmästä, esim. marjojen makujen uuttamiseen. Lisäksi mielenkiintoiset yritysten […]
Ruokahävikin hallinta ruokakasvatuksen keinoin -webinaari
Tervetuloa osallistumaan Wasteless Food Services in Finland -hankkeen järjestämään kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin! Ruokahävikin hallinta ruokakasvatuksen keinoin -webinaari pidetään Teamsissa keskiviikkona 6.9.2023 klo 14–15. Ohjelma, avaa pdf. […]