Ladataan näkymä.
Luonnontuotteista lisäarvoa ravintolatoimintaan -koulutuspäivä, Kausala
Koulutuspäivän sisältönä luento villiyrteistä ja niiden keruusta yhteinen keruuretki lähimaastoon luento villiyrttien käytöstä ja käsittelystä 10 ruokalajin villiruokamenun kokkaus ja yhteinen ruokailu Aika: tiistai 30.5 […]
Yritysten vastuullisuusteot -webinaari
Webinaarien ideana on tuoda yritysten vastuullisuustekoja ruokapalveluiden nähtäväksi, jotta ruokapalvelutoimijat saavat lisätietoa hankittujen tuotteiden vastuullisuudesta ja ideoita omaan toimintaan. Webinaarit eivät sisällä kaupallista yritys- tai […]
KORU-webinaari: artesaaniruoka ja artesaaniruokakilpailu
Artesaaniruoan SM-kilpailut järjestetään Rovaniemellä 17.-19. lokakuuta 2023. Kilpailu on avoin yrittäjille Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Tämän vuoden teemana on arktinen artesaaniruoka. Webinaarissa tiistaina 30.5.2023 klo […]