Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot

Huhtikuun tutkimustiistaissa Kirsi Korhonen Luonnonvarakeskuksesta kertoo lyhyistä ruokaketjuista otsikolla: Kuluttajavetoiset ruoan hankintakanavat – katsaus pohjoispohjalaisten ruokapiirien toiminnan kehitykseen. Esityksessä tarkastellaan perinteisten ruokapiirien yhtäläisyyksiä ja eroja […]

Etelä-Pohjanmaan lähiruokatoimijoiden verkostoitumispäivä, Seinäjoki

Etelä-Pohjanmaan lähiruokatoimijoiden verkostoitumispäivä tiistaina 4.4.2023, Seinäjoen Framilla (vain paikan päällä) a. Aamupäivä klo 9–12: Yhteistyön avulla kohti menestystä -lähiruokatoimijoiden yhteistyö- ja verkostoitumistyöpaja. (YDIRE-hankkeen järjestämä tilaisuus). […]