Erikoiskasvien aktiivisuus maan alla

FutureCrops 2.0 hanke järjestää erikoiskasviaiheisen webinaarin aika: 30.3.2023 klo 9-12 (Teams) Webinaarissa käsitellään erityisesti havaintoja erikoiskasvien juurten kasvusta ja juurinystyröinnistä sekä maa-analyyseistä. Tarkempi ohjelma ja […]

Lähiruoka ja luomu -tapahtuma Helsingin Messukeskus

Herkkuja luomuna ja läheltä Lähiruoka & luomu -tapahtuma on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Ostosten ja maistelun lomassa saat parhaat vinkit […]

Vauhtia ravintoloiden ruokahävikin vähentämiseen -työpaja, Helsinki

Helsingissä lähitapaamisena toteutettavan työpajan tavoitteena on jakaa tietoa, kartoittaa parhaita käytäntöjä sekä pohtia yhdessä, miten hävikkiä saadaan vähennettyä. Kuulet ajankohtaista asiaa ravitsemispalveluita koskevista jäteasetuksen muutoksista, […]

Vastuulliset ruokapalvelut virtuaali-infotilaisuus

Kaikille avoimissa VARUKE-hankkeen infotilaisuuksia kerrotaan kehitysohjelman ajankohtaisista asioista. Seuraava info on to 30.3. klo 13-14. Aiheena on elintarvikehankintojen kotimaisuusasteen määrittäminen ja tiedolla johtaminen. Näistä aiheista […]

Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajat, Pieksämäki

Saimaan alueen erityislaatuisuuksia -työpajoissa esitellään ja keskustellaan siitä, miten Saimaan alueen tuntua voisi kuvailla ja millaisissa asioissa sen vetovoima piilee. Keskustelun pohjaksi esitellään aineistoja ja […]

Tukea yrityksen tuotekehitykseen -webinaari

VarsiFood-hankkeen puitteissa järjestettävässä Teams-webinaarissa kuulet, miten voit konkreettisesti ja monipuolisesti hyödyntää Raseko Food Laboratorya, Luken Jokioisten FoodPilot-testihallia, Turun AMK:n elintarvikepuolen tutkimus- ja laboratoriotoimintaa sekä Turun […]