Miltä näyttää tulevaisuuden ruoantuotanto?, online
Mitä elintarviketuotannon murros tarkoittaa Suomelle ja miten muutokseen voidaan varautua? Ruoan tuotannolla ja kulutuksella on merkittävä vaikutus ilmaston ja luonnon tilaan nyt ja tulevaisuudessa. Jotta […]
West Coast Food Export: Pienten elintarvikeyritysten mahdollisuudet onnistuneeseen vientiin, Säkylässä
Länsirannikolla sijaitseville elintarvikeyrityksille tarkoitetun valmennusohjelma, jonka päämääränä on yritysten viennin käynnistäminen. Yritykset voivat olla isoja tai pieniä, koolla ei ole väliä. Tärkeintä on motivaatio, resurssit […]
Närmatsdagen: Så här ordnar du ditt eget jippo!
Den landsomfattande Närmatsdagen ordnas igen 10.09.2022. Nu kan du anmäla dig som arrangör och ordna ett jippo på Närmatsdagen! För gårdar som delta i Närmatsdagen […]
Avoin data ruokajärjestelmässä, Salo ja etäyhteys
Tapahtuman tavoitteena on tutustua avoimen datan merkitykseen ja mahdollisuuksiin ruokajärjestelmän muutoksen myllerryksessä. Mitä hyötyjä datan tehokkaammalla käytöllä voidaan saavuttaa? Tapahtuman avulla voit löytää omaan verkostoosi […]
Luomutetaan ruokapalvelut-infot: Ennustepankki
Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu) -hanke järjestää kaikille avoimia infoja. Ennustepankki-info 7.6.2022 klo 13 - 14 infossa kerrotaan Ennustepankin toiminnasta ja hyödyntämisestä mm. luomutuotteiden saatavuuden parantamiseksi. Asiantuntijana […]