Käynnissä oleva

Kala-alan toimijoiden opintomatka, Pohjois-Pohjanmaa

Lähikalaa ammattikeittiöihin -hanke järjestää opintomatkan Itä-Suomeen kala-alan toimijoille 27.-29.4. Lähtö on ke 27.4. noin klo 8.00 Oulusta (Yliopistokatu 9) ja paluu pe 29.4. noin klo […]

Varukkeen virtuaali-info, teemana sosiaalinen vastuullisuus

Kevään aikana Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma tarjoaa monta mielenkiintoista infoa. Tervetuloa mukaan! 28.4. klo 13–14 virtuaali-info, teemana sosiaalinen vastuullisuus. Ilmoittautuminen https://lnkd.in/e92Pn6Xx Tutustu ohjelmaan https://sakky.fi/fi/ekocentria/ekocentria/vastuulliset-ruokapalvelut

Erikoiskasviverkoston esittelytilaisuus

FutureCrops 2.0 hankkeessa luodaan verkostoa, jossa keskitytään erilaisiin erikoiskasveihin ja niiden viljelykiertoihin ja sekaviljelyyn. Alla olevasta linkistä voi ilmoittautua. Tilaisuus pidetään 28.4 klo 13 – […]

Functional Foods Forum’s 20th Anniversary

Functional Foods Forum (FFF) was founded in 2002 to strengthen Finland’s competitiveness and Finnish knowledge in the topical international trend – health-promoting foods. From the […]