Hanki hyvää! – webinaari julkisista ruokahankinnoista
Julkisin varoin hankittuja aterioita syödään Suomessa vuosittain yli 400 miljoonaa lautasellista. Julkisia hankintoja tehdään myös monella muulla osa-alueella, kuten tiestön kunnossapito, energia, erilaiset tarvikkeet ja […]
Potkua myyntiin REKO-yrittäjät -työpajat, osa 2: Syötävän hyviä kuvia!, Etelä-Pohjanmaa
Askel eli Asiakaslähtöisyyden kehittäminen lyhyissä jakeluketjuissa -hanke järjestää neljä työpajaa, joissa opit yksilöimään ja tarinallistamaan tuotteesi, ottamaan edustavia valokuvia ja tekemään puoleensa vetäviä mainoksia Työpajoissa […]
Kasviproteiinin kehityspaja, Varsinais-Suomi
Järjestämme Rasekon FoodLaboratoryn tiloissa kasviproteiinin kehityspajan, jonka tarkoituksena on koota tuottajat ja käyttäjät yhteisen aiheen pariin. Tavoitteenamme on saada viljellyt kasviproteiinit ruokahuollon, ravintoloiden ja vähittäiskauppojen […]
Luomututkimuksen ajankohtaista -webinaari, osa 3
Luomuinstituutti järjestää keväällä neljä webinaaria luomututkimuksen ajankohtaisista aiheista. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Webinaarisarja jatkuu syksyllä. Kaikkiin webinaareihin pääset samasta Zoom-linkistä, […]