Kestävät hankinnat Hämeessä: vastuulliset ruokahankinnat kunnissa, osa 2
Kestävät hankinnat Hämeessä webinaarisarja tarjoaa lyhyitä tietoiskuja, uusia avauksia ja näkökulmia tulevaisuuden julkisille hankinnoille erityisesti ruokasektorilla. Mitä meneillään Hämeessä, mitä mahdollisuuksia julkiset hankinnat voivat tarjota juuri […]
OIVALLUKSIA-webinaari: Kansainvälistymisestä elintarvikealan mikroja pk-yrityksille, osa 1, Varsinais-Suomi
Oletko miettinyt kansainvälistymistä? Kiinnostaako sinua kuulla millaisia mahdollisuuksia kansainvälistyminen voisi tuoda yrityksellesi ja miten avaat viennin ovia pienilläkin resursseilla? Oivalluksia-webinaarisarja on sinua varten. Sen ensimmäisessä […]
Huoltovarmuuden tilannekuva: Miten kotimainen ruoka & energia turvataan?
Euroopassa vallitseva sota ravistelee rajusti koko ruokajärjestelmää ja energiamarkkinoita ja tuottaa näkymiä jännitteen painopisteen mahdollisesta laajenemisesta. Odotukset kotimaiselle ruoantuotannolle ja maaseudun elinvoimalle ovat isot. Odotuksiin […]
Luonnonmukaisen keruutuotannon koulutus, etäyhteys
Koulutuksessa käydään läpi päivitetyt Ruokaviraston luonnonmukaisen keruutuotannon ohjeet alkutuotannon osalta, eli erityisesti luomukeruualueiden perustaminen ja ylläpito. Koulutus on tarkoitettu kaikille luomukeruutoiminnan toimijoille ja sidosryhmille. Koulutus […]