Anuga 2021
Anuga on maailman johtava elintarvikealan messutapahtuma. Vuonna 2019 Anugassa oli 8000 näytteilleasettajaa 100 eri maasta ja tapahtumassa vierailu 170 000 messukävijää yli 200 maasta. Anuga […]
Satakunta lautasella
Satakuntalaisissa kouluissa ja kunnissa herkutellaan jälleen tänä vuonna lähituotteilla keskiviikkona 13.10. Lähiruokapäivänä aikaisemmin tunnettu teemapäivä kulkee tänä vuonna ensimäistä kertaa nimellä Satakunta lautasella -päivä. Vaikka […]
SratKIT-hankkeen päätöswebinaari
Tervetuloa StratKIT-hankkeen järjestämään kansainväliseen loppukonferenssiin 13.10.2021, klo 10.30-13.30 (Suomen aikaa). Mitä kestävän julkisen ruokailun edistämiseksi on tähän mennessä tehty ja mitä tästä eteenpäin tulisi tehdä? […]
Hyvinvointia ja opiskelukykyä ruokailusta – korkeakouluopiskelijoiden ruokailusuositus -julkistamistilaisuus
Korkeakouluopiskelijoiden ruokailun järjestämistä ohjaava ruokailusuositus, ”Hyvinvointia ja opiskelukykyä ruokailusta”, on uudistettu. Suositus määrittää, miten ateriatukeen oikeuttava opiskelijaruokailu järjestetään laadukkaasti, opiskelijoiden hyvää ravitsemusta, hyvinvointia ja opiskelukykyä […]