Käynnissä oleva

Elintarvikemikrobiologia, Pohjois-Karjala

Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – ELLI -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen! Koulutus liittyy hankkeen koulutusohjelman tuotantotoiminnan osaamisen opintokokonaisuuteen. Aika 5. – 6.11.2020 Paikka Teams-etäkoulutus Ohjelma […]

Kalatalouden Innovaatiopäivät

Finnkino Flamingo Tasetie 8, Vantaa

Kalatalouden Innovaatiopäivät 5.-6.11.2020 järjestetään vallitsevasta tilanteesta huolimatta niin, että voit osallistua tapahtumaan joko paikan päällä tai etänä. Paikan päällä osallistuvien määrä on rajoitettu, ja pidämme […]

Sälafterwork via live stream

Som en följd av det Grönländska projektet ” Reinventing the Arctic Kitchen” som finansierats av Ny Nordisk Mat, har ett säl-projekt pågått på Åland med […]