Ladataan näkymä.
Luonnontuotteet II, käytännön päivät, Joensuu
Luonnonyrtit elintarvikkeiden raaka-aineina. Käytönnön päivät: 1. pv: Luonnonyrttien talteenotto ja säilöntä, 2. pv: Luonnonyrtit ruoanvalmistuksessa. Tämä on osa ELLI-hankkeen laatuosaamisen, tuotantotoiminnan osaamisen ja jatkojalostustoiminnan osaamisen […]
SOME-haltuun webinaari
Tule mukaan some-webinaariin, jossa mietitään sitä oikeaa some-viestintää juuri sinun yrityksellesi. 26.5. klo 13.00 - 15.00 pidettävän webinaarin sisältönä: lyhyt katsaus Suomen suosituimpiin kanaviin ja […]
Webinaari: Mitä elintarvikeketjun siirtyminen biotalouteen voi tarjota maaseudulle?
Tervetuloa kuulemaan biotalouteen siirtymisestä elintarvikeketjussa! Webinaarissa professori Juha Helenius Helsingin yliopiston Rurala-instituutista alustaa puheenvuorossaan biotalouteen siirtymisen perusteista ja siitä, mitä se voisi merkitä elintarvikeketjulle sekä […]