Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ruokaseminaari ja Kotimaista, kotimaasta -näyttelyn avajaiset

17.9.2019 @ 14:00 - 16:30

Tule keskustelemaan ruuan alkuperästä ja kotimaisuudesta! Mikä merkitys kotimaisella ruoalla ja ruoantuotannolla on vuonna 2019? Miten kuluttajat suhtautuvat kotimaiseen ruokaan ja mikä rooli paikalla on kuluttajien ruokavalinnoissa? Entä kuinka paljon kuluttajien tulisi saada tietää ruuan alkuperästä ja ovatko erilaiset pakkausmerkinnät paras ratkaisu tiedon välittämiseen?

Ruokaseminaari juhlistaa Sarka-museon Ruokamuseon ja Kotimaista, kotimaasta -näyttelyn avajaisia.

Seminaarin ohjelma:
14.00 Seminaarin avaus: Sami Louekari, museojohtaja, Suomen maatalousmuseo Sarka
14.10 Anni-Mari Syväniemi, toiminnanjohtaja, Ruokatieto: Hyvää Suomesta – kautta aikojen
14.40 Marleena Tanhuanpää, johtaja, Elintarviketeollisuusliitto: Menestyvä elintarvikeala – hyvinvointia Suomelle
15.10 Tauko
15.20 Johanna Mattila, projektipäällikkö, Turun yliopiston Brahea-keskus: Suomalaiset arvostavat kotimaista ruokaa ja aitoja makuja
15.50 Satu Raussi, johtava asiantuntija, Eläinten hyvinvointikeskus, Luonnonvarakeskus: Tarvitaanko suomalaiselle eläintuotannolle hyvinvointimerkintää?
16.20 Seminaari päättyy

16.30 alkaen Puurobaari ja Ruokamuseon Kotimaista, Kotimaasta -näyttelyn AVAJAISET

Seminaari ja avajaiset ovat kaikille avoimia tilaisuuksia.

Lisätietoja: https://www.sarka.fi/muuta/ruokamuseo/

Lisätietoja Ruokaseminaarista, näyttelyn avajaisista ja Ruokamuseosta:
projektisuunnittelija Laika Nevalainen, (02) 7637 7019, 050 410 8402, laika.nevalainen@sarka.fi

Details

Date:
17.9.2019
Time:
14:00 - 16:30