Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mallia maailmalta elintarvikealan kehittämiseen, verkossa

ke 17. toukokuun @ 13:00 - 15:00

Tule hankekehittäjien infoon 17.5.2023 klo 13 – 15 Zoomiin kuulemaan kiinnostavista käytännöistä, joilla ruokaketjun kehittämistä tehdään eri maissa. Saat vinkkejä sovellettavaksi omassa työssäsi.

Ilmastonmuutos, energiakriisi ja markkinoiden muutokset vaativat ruokaketjulta jatkuvaa uudistumista

Kiertotaloudesta lisää kilpailukykyä elintarvikevientiin (KIKE)-hanke ja Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestävät elintarvikealan toimijoille webinaarin, joka tarjoaa ideoita hankekehittämisen kansainvälisistä toimintamalleista hyödynnettäväksi nykyisissä hankkeissa tai uuden ohjelmakauden hankevalmistelussa.

Tilaisuudessa esitellään ruokaketjun uusia käytäntöjä Euroopasta, kohdemaina Irlanti, Saksa ja Italia. Esiteltävänä ovat Irlannin BordBia-vienninedistämisohjelma, italialainen Sustainable Wines-tuotantoketju ja saksalainen ”Tiny Farms”-maaseudun pientuottajien verkosto, joka perustuu Tiny Farms –viljelytapaan, Tiny Farms-softaan ja Tiny Farms-akatemiaan. Esityksistä voi saada herätteitä tulevaan kehittämistoimintaan kohdistuen esimerkiksi:
–    tuotannon kasvattamiseen ja uusien arvoverkkojen rakentamiseen,
–    jalostusarvon nostamiseen ja lisäarvon luomiseen,
–    vastuullisuusviestinnän edistämiseen,
–    tiimi- ja yritysyhteistyön lisäämiseen ja
–    digitaalisuuden hyödyntämiseen.

Lisäksi tarjoutuu mahdollisuus löytää uusia kontakteja ja opintomatkakohteita maailmalta. Ilmoittaudu mukaan 15.5. mennessä. Tilaisuus on maksuton.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin! (pdf)

Lisätietoja tilaisuudesta antavat Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke ja KIKE-hanke,
info@ki-ke.fi tai 040 833 7727.

 

Tiedot

Päivämäärä:
ke 17. toukokuun
Aika:
13:00 - 15:00