Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Artesaaniruokaan liittyvä seminaari

17.3.2023 @ 12:00 - 15:00

Artesaaniruoan SM-kilpailut on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, käsityömäisesti ja ilman lisäaineita. SM-kilpailut järjestetään Rovaniemellä 17.-19. lokakuuta 2023.

Kaikille artesaaniruoasta kiinnostuneille ja mahdollista kilpailuosallistumista pohtiville yrittäjille järjestetään info-seminaari Lapin ammattikorkeakoulun Showroomissa Rovaniemellä 17.3. klo 12-15. Tapahtuma striimataan, joten tilaisuuden seuraaminen on mahdollista myös etäyhteydellä (linkki lähetetään ilmoittautuneille).

Seminaarissa kerrotaan tarkemmin artesaaniruoasta, sen sertifioinnista, tuotepakkaamisesta sekä – tottakai – kuullaan lappilaisten yrittäjien kokemuksia aiempien vuosien artesaaniruokakilpailuihin osallistumisesta.

Paikalla on myös Artesaaniruokayhdistyksen väkeä, joten tilaisuudessa saat varmasti vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Ohjelma:

12.00 – 12.05 Avaussanat

12.05 – 12.30 Mitä on artesaaniruoka? – Tanja Häyrynen

12.30 – 13.00 Mitä hyötyä on artesaaniruoan sertifioinnista? – Eija Lamsijärvi

13.00 – 13.10 VENYTTELYTAUKO

13.10 – 13.40 Tietoa elintarvikepakkauksista – Riikka Salokannel

13.40 – 14.15 Yrittäjien kokemuksia kilpailuista – Maritta Autio ja Petri Manninen

14.15 – 15.00 Keskustelua, kysymyksiä ja kahvittelua

Tilaisuuden järjestää Lapin ammattikorkeakoulu ja Yhteistyöllä tulevaisuuteen -hanke. Kahvitarjoilu on osallistujille maksuton.

TILAISUUS TULKATAAN RUOTSIKSI.

Details

Date:
17.3.2023
Time:
12:00 - 15:00