- Tämä tapahtuma on mennyt.
Sivukierto -työpaja Ilmajoen Koskenkorvalla
7.11.2019 @ 10:00 - 15:00
Elintarvikeprosessien erilleen kerättyjen sivujakeiden hyödyntäminen -hankkeen tavoitteena on kehittää sivujakeiden käsittelyyn yrityskohtaisia toimintamalleja elintarvikeraaka-aineita tuottaville, hyödyntäville ja jatkojalostaville yrityksille sekä vähentää ravinteiden kulkeutumista vesistöihin. Tavoitteena on myös erilaisten yritysten yhteistyön lisääminen ja tiedonvälityksen lisääminen yritysten välillä.
Teemaan liittyvä Sivukierto -työpaja järjestetään Ilmajoen Koskenkorvalla 7.11. A-rehun tiloissa (Santavuorentie 11, Koskenkorva).
Ohjaelma:
10–10.15 Työpajan avaus ja tavoitteet
10.15–10.45 Haihdutusväkevöinti, suodatus ja uutto Lapuan Peruna Oy:ssä, Antti Ulvila, Lapuan Peruna Oy
10.45–11.15 Elintarviketeollisuuden sivujakeiden rehukäyttö, Lasse Åberg, A-Rehu Oy
11.15–12 Pohdintaa ja ideointia: Mitä voitaisiin, kannattaisi toteuttaa? Mikä olisi realistista? Mitä yritykset haluavat?
12–13 Lounas
13–15 Tutustuminen A-rehun sivutuoteprosessiin ja Altian etanoliprosessiin
Tervetuloa!
Tilaisuuden kutsu / esite pdf:nä
Ilmoittautuminen 31.10.2019 mennessä marja.lehto@luke.fi, 040 3548894