Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruoka-ala kasvuun Kanta- ja Päijät-Hämeessä

2.9.2019 @ 12:30 - 16:00

Tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta! Tervetuloa ruoka- ja matkailualan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Hämeenlinnaan 2.9.2019!

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden sekä ruokamatkailun näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka- ja matkailualan toimijoita keskustelemaan kehittämistyöstä ja vaihtamaan kuulumisia valtakunnallisesta ja alueellisesta toiminnasta. Tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.

Paikka:       Vanajan Parvi, Vanajantie 10 B, 13110 Hämeenlinna https://etela-suomi.proagria.fi/sisalto/kokous-ja-koulutuspaivat-viihtyisasti-vanajan-parvella-909

Aika:           2.9.2019 klo 12.30 – 16, iltapäiväkahvit noin klo 14

Ohjelma

Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.

– Ajankohtaista ruoka-alan valtakunnallisessa kehittämisessä

o Ruokasektorin koordinaatiohanke, Päivi Töyli (TY Brahea-keskus), Marja-Riitta Kottila (ProLuomu) ja Juha Rutanen (HY Ruralia-instituutti)
o Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke, Ruokavirasto

– Mitä kuuluu ruoka-alalle ja ruokamatkailulle Hämeessä, Päivi Rönni, MTK Häme

– Ruoka-alan kehittäminen Hämeessä, Timo Kukkonen, Hämeen ELY-keskus

– Aitoja makuja maakunnasta – valtakunnallisen toiminnan näkyminen maakunnissa, Sanna Lento, HAMK

– Mitä asioita pitäisi huomioida maakunnallisessa ja valtakunnallisessa kehittämisessä?

Tauko

Työpajatyöskentelyä ruokamatkailun parissa

– Ruokamatkailussa tapahtuu, Kristiina Havas, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

– Kanta ja Päijät-Hämeen ruokamatkailuprofiilit – miten teemme tästä oman alueemme ruokamatkailun brändin?

Ilmoittautumiset 26.8.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-hame

Ohjelma pdf:nä

Lisätietoja:
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Päivi Rönni, Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokaviesti-hanke, MTK Häme ry, 040 5634 074

 

Tiedot

Päivämäärä:
2.9.2019
Aika:
12:30 - 16:00