- Tämä tapahtuma on mennyt.
Yrittäjä: Paikallisuudesta lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun – seminaari ja työpaja Jyväskylässä
21.5.2019 @ 09:00 - 15:30
Suomalaiset tuntevat Parmankinkun, mutta tunteeko italialainen Lapin Puikulan? Nimisuojatuotteista lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun yhteistyössä muiden kanssa -seminaari & työpaja järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Rajakatu 35, Jkl, tila C119) tiistaina 21.5.2019 klo 9.00 – 15.30.
Jyväskylään ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Rajakatu 35, Jyväskylä, tila C119) tiistaina 21.5. Tilaisuudessa asiaa mm. suomalaisten nimisuojatuotejärjestelmän markkinoinnin mahdollisuuksista ja case-esimerkkejä.
Tilaisuuden järjestävät PROMO – Nimisuojatuotteiden monimediakampanja ja Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hankkeet.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen 16.5. mennessä aitomaaseutu.fi-sivustolla.