Ruokaviennin aakkoset – Elintarvikeviennin työpaja kansainvälistymistä harkitseville yrityksille, Pohjois-Savo
23.1.2025 @ 09:45 - 13:00
Kiinnostaako kansainvälisyys? Onko ajatuksissa laajentaa yrityksesi markkinoita maamme rajojen ulkopuolelle? Mietitkö, mistä lähteä liikkeelle tai miten tehostaa jo tehtyjä toimenpiteitä? Tule kuulolle työpajaamme 23.1.2025 joko livenä Kuopioon tai etänä Teamsin välityksellä!
Aika: 23.01.2025 09:45 – 13:00
Paikka: Savonia-ammattikorkeakoulu, Kuopion kampus monioppitila H410/Teams-etäyhteys, Microkatu 1, 70210 Kuopio, Suomi
Tilaisuuden alustava ohjelma:
9.45 Aamukahvi
10.00 Tervetuloa! Klusterikoordinaattori Kaisa Kähkönen, Agri-Food klusteri
10.10 Viennin aloittaminen ja viennin toteuttaminen – elintarvikeyrityksen näkökulmasta. Vientiasiantuntija Kåre Björkstrand, Osuuskunta Viexpo
11.10 Inspiraatiopuheenvuorot:
- Yrittäjä Pauliina Kovanen, Metsäpellon Mansikat
- Kehitysjohtaja Harri Nylund, Lignell & Piispanen
- Yritysasiantuntija Jaana Puhakka, MKN Itä-Suomi/BIOSYS Japani -hanke
12.15 Lounastauko (lounas omakustanteinen)
Noin klo 13 jälkeen nopeiten ennakkoon ilmoittautuneilla mahdollisuus sparraukseen (Kåre Björkstrand, Osuuskunta Viexpo).
Seuraa tilaisuuteen liittyvää ilmoitteluamme Pohjois-Savon Agri-Food klusterin, MKN Itä-Suomen ja Taste Savo -verkoston verkkosivuilla ja somekanavissa!