Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lähikalaa lautaselle -tuotekehitystyöpaja, Tornio

21.1.2025 @ 16:00 - 20:00

Kala-alan yritys tai ammattikeittiöedustaja – tule hakemaan uusia ideoita tuotekehitykseen ja ruokalistoille!

21.1.2025 16:00 – 20:00

Paikka: Ammattiopisto Lappia, Urheilukatu 6, 95400 Tornio

Työpajassa keskustellaan lähikalatuotteiden käytöstä ammattikeittiöissä, niiden saatavuudesta sekä tuotekehitystarpeista. Yrityksillä on mahdollisuus esitellä omia tuotteitaan. Tuotteiden soveltuvuutta reseptiikkaan testataan valmistamalla maistiaisia yhdessä osallistujien kesken.

Tapahtuma on maksuton ja suunnattu ensisijaisesti elintarvikejalostajille, ravintoloiden ja ammattikeittiöiden edustajille sekä kalastajille.

Paikkoja on rajoitetusti – mukaan mahtuu noin 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ohjelma (muutokset mahdollisia)

klo 16 Tervetuloa! Aloituskahvit, esittäytymiskierros ja keskustelua

  • Uudet ravitsemussuositukset haltuun – mitä uutta kalan osalta
  • Mitä kalatuotteita ja -lajeja on tarjolla ja millainen saatavuus niissä on
  • Mitä tarpeita ja toiveita ammattikeittiöillä on
  • Millaista tukea Lähikalaa lautaselle -hankkeelta saa reseptitestaukseen ammattikeittiöissä
  • Ohjeistus keittiötyöskentelyyn

klo 17 Keittiötyöskentely

klo 19 Yhdessä maisteleminen: arviointi ja palaute

klo 20 Päivän päätös

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 14.1.2024 tästä linkistä. 

Tilaisuuden järjestää Lähikalaa lautaselle-hanke, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset

Lisätiedot: Topi Kumpulainen, topi.kumpulainen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 050 467 5066

Tiedot

Päivämäärä:
21.1.2025
Aika:
16:00 - 20:00