Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Online-työpaja: Luomua lisää tuuppaamalla

to 28. marraskuun @ 09:00 - 10:00

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio -hanke järjestää luomualan kehittäjille omia online-työpajoja. Online-työpajat on suunnattu hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille. Työpajojen teemat vaihtelevat.

Seuraava hanketoteuttajille ja muille luomualan kehittäjille tarkoitettu online-työpaja järjestetään 28.11. klo 9-10 Microsoft Teams -alustalla. Teemana on tällä kertaa tuuppaus eli kuluttajien hienovarainen ohjaaminen vastuullisempiin valintoihin. Työpajassa kuullaan Pro Luomun kokemuksia tuuppauksesta ruokakaupassa ja julkaistaan uusin raportti luomun tuuppauksesta sekä Varsinaista Luomua -hankkeen kokeilemia uusia tapoja luomun kuluttajaviestintään.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan alla olevalla lomakkeella, kutsu Teams-kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille viimeistään työpajaa edeltävänä päivänä.

Ohjelma

  • Kokemuksia luomun tuuppauksesta ruokakaupoissa,
    Heidi Haavisto-Meier ja Minna Ala-Kyyny, Pro Luomu ry
  • Luomuruoka-live ja muita uusia tapoja luomun kuluttajaviestintään,
    Janita Kylänpää, matkailu- ja ruoka-asiantuntija, Varsinaista Luomua -hanke/ProAgria Länsi-Suomi

Ilmoittaudu mukaan työpajaan alla olevalla lomakkeella, kutsu Teams-kokoukseen lähetetään ilmoittautuneille viimeistään työpajaa edeltävänä päivänä.

https://proluomu.fi/onlinetyopaja-luomua-lisaa-tuuppaamalla/

Tiedot

Päivämäärä:
to 28. marraskuun
Aika:
09:00 - 10:00