Tulevaisuuden ruokapalvelut luomuttavat tänään, Lahti ja etänä
to 14. marraskuun @ 13:00 - 15:30
Luomutetaan ruokapalvelut –hanke huipentuu juhlavaan julkaisutilaisuuteen torstaina 14.11.2024. Tilaisuudessa kuulet ruokapalveluiden onnistumisia ja parhaat vinkit, miten saavutat 25 % luomutavoitteen.
Tutustu ohjelmaan, tule paikan päälle Lahteen tai seuraa tilaisuutta striimin välityksellä!
Ilmoittautuminen 7.11. mennessä Ilmoittautumaan pääset täältä >
Aika: to 14.11.2024 klo 13-15.30
Paikka: Ravintola Werstas, Lahti
Avaussanat
maa- ja metsätalousministeri Sari Essayahin videotervehdys
Tulevaisuuden joukkoruokailu Lahdessa
ympäristöneuvontapäällikkö Päivi Sieppi, Lahden kaupunki
Miten luomu auttaa ruokapalveluja saavuttamaan kestävyystavoitteita?
johtaja Sari Iivonen, Luomuinstituutti
Kohti luomutavoitetta -aineiston julkaiseminen
hankepäällikkö Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä
Tavoitteena 25 % luomua – kyllä onnistuu! -paneelikeskustelu
- myynnin päällikkö Taija Haiko, Valio Aimo
- tuotantovastaava Terhi Marttinen, Mäntsälän kunta
- toimitusjohtaja Pasi Tamminen, Tamminen
- tuotekehityspäällikkö Jukka Turta, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut
- luomutuottaja Antti Vauhkonen, Kalliolan luomu
- keskustelua moderoi toiminnanjohtaja Aura Lamminparras, Pro Luomu ry