Kestävyys & tuotekehitys -webinaari
ke 13. marraskuun @ 10:00 - 11:15
Mitkä ovat kestävän tuotekehityksen avaintekijät elintarvikealalla?
Tapahtumassa käsitellään kestävän kehityksen periaatteita ja käytännön toimia. Puhumme kestävästä raaka-aineiden valinnasta sekä hankinnasta ja toimitusketjun läpinäkyvyydestä ympäristövaikutusten huomioimiseksi tuotekehityksessä.
Lisäksi käsittelemme ympäristöystävällisessä pakkaussuunnittelussa huomioitavia asioita ja teknologian tuomia mahdollisuuksia kestävyystavoitteiden parantamisessa. Tapahtuma tarjoaa arvokasta tietoa vastuullisten valintojen tekemisestä tuotekehitysprosessissa.
Liity mukaan oppimaan, miten kestävyys näkyy jo nyt elintarvikealalla – aina raaka-aineiden hankinnasta tuotteen elinkaariarviointiin asti.
Milloin? 13.11.2024, klo 10.00–11.15
Ilmoittaudu webinaariin 7.11.2024 mennessä.
Ohjelma:
10.00 Tervetuloa!
Piia Mikonsaari, projektipäällikkö, KISMET Sustainable Environments -hanke, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
10.05–10.45 Mitkä ovat kestävän tuotekehityksen avaintekijät elintarvikealalla?
Tomi Helin, elintarvikeasiantuntija, Kehitysyhtiö SavoGrow Oy
10.45–11.00 Kestäviä toimintatapoja elintarvikealan yrityksen arjessa
Joni Aisla, yrittäjä, Vaittilan Marjatila
11.00–11.15 Puhtaat marjat pussissa – vastuullisuusperiaatteet marjayrityksen toiminnassa
Heidi Kumpulainen, vastuullisuus- ja tuotekehitysjohtaja, Pakkasmarja Oy
Tilaisuuden järjestää KISMET – Sustainable Food Environments – hanke, jota rahoittaa Interreg Baltic Sea Region ja se on Euroopan unionin osarahoittama. Lue lisää KISMET-hankkeesta täällä.