Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kannattavampaa ruoka- ja elintarviketuotantoa ilmastoviisailla käytännöillä -webinaari

ke 27. marraskuun @ 13:00 - 15:00

Tervetuloa maarajat ylittävään webinaariin ilmastoviisaasta ruoka- ja elintarviketuotannosta! Luvassa ilmastoviisaita yritysesimerkkejä Suomesta ja Ruotsista, sekä tietoa ja keskustelua, kuinka voimme oppia toisiltamme.

Ohjelma (muutokset mahdollisia) 27.11. klo 13-15

  • Ilmastoviisaat käytännöt Pohjois-Suomen ja -Ruotsin ruoantuotannossa, Nerine Mary George, Luulajan yliopisto, Climate-Food -hanke
  • Sivuvirtojen hyödyntäminen poroteurastamoissa Suomessa, Niina Mattila, Aihkiporo
  • Pohjoisen paikalliset arvot brändäyksessä ja markkinoinnissa, Anna Ahlqvist, Nyhléns Hugosons
  • Teknologian avulla ilmastoviisas yritys – käytännön esimerkkejä ja ideoita, Peetu Virkkala, Oulun yliopisto, Kerttu Saalasti Instituutti, Climate-Food -hanke
  • Työpajatyöskentely

Puheenvuorot tulkataan suomeksi ja ruotsiksi. Osallistu siis rohkeasti!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset!

Webinaarin järjestää ClimateFood-hanke/Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Hushållningssällskapet i Norrbotten-Västerbotten, Lapin ammattikorkeakoulu Oy, Oulun Yliopisto Kerttu Saalasti Instituutti ja Luulajan teknillinen yliopisto.

Tiedot

Päivämäärä:
ke 27. marraskuun
Aika:
13:00 - 15:00