Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

KareliaBite-valmennus: Tuotteen matka kansainväliseksi, Joensuu

pe 11. lokakuun @ 12:00 - 16:00

Valmennukseen voivat osallistua elintarvike- ja luonnontuotealan yritykset sekä muut aiheesta kiinnostuneet! Voit siis osallistua valmennukseen, vaikka tuotteita ei olisi vielä olemassakaan. Saat valmennuksesta olennaista tietoa ja ideoita tuotesuunnittelun  pohjaksi.

Perjantaina 11.10.2024 klo 12-16

Paikka: Joensuun Tiedepuisto, Oranssi sali (3A-rakennus, 4. krs.)

Ronja Hemmersbach saapuu Joensuuhun Kölnistä ja tuo mukanaan kansainvälisen näkökulman tuotekehitykseen. Ronjan valmennuksessa sinulla on mahdollisuus saada palautetta:

  • tuotteesi valmiudesta kansainväliseen markkinaan
  • tuotekehitystarpeista kansainvälistymisen näkökulmasta
  • tuotteen tarinasta ja vastuullisuudesta

Valmennuksessa lähdetään liikkeelle yrityksesi ja tuotteidesi esittelystä. Valmennuksen kieli on englanti, joten valmistaudu esittelyyn englanniksi.

Ilmoittaudu valmennukseen 7.10.2024 mennessä: satu.niiranen@businessjoensuu.fi

Voit osallistua valmennukseen myös Teamsilla. Kerro toiveesi etäosallistumisesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ronja Hemmersbach perusti korona-aikana vegaanisia bistroja ja catering-palveluita pyörittävän yrityksen, joka on noussut menestykseen Saksassa. Hempies -yrityksellä on useita myymälöitä ja myymäläautoja, ja yritys työllistää noin 20 henkilöä. Tämä nuori yrittäjä tunnistaa ja luo liiketoimintaa nuoremman asiakassukupolven tarpeisiin, ja vastuullisuus on yksi yrityksen keskeinen toimintaa ohjaava arvo. Psykologiksi (Environmental psychology) valmistunut Ronja käyttää opintojensa tietotaitoa työhyvinvoinnin ja markkinoinnin kehittämisessä yrityksessään.

Tutustu kaikkiin KareliaBite -valmennuspäiviin!

Tiedot

Päivämäärä:
pe 11. lokakuun
Aika:
12:00 - 16:00