- Tämä tapahtuma on mennyt.
Lähiruoan ja kotimaisen ruoantuotannon tilanne ja merkitys kestävässä ruokajärjestelmässä
ma 2. syyskuun @ 18:00 - 19:30
Millainen merkitys lähellä tuotetulla ruoalla on ruokajärjestelmän kestävyyden näkökulmasta? Entä miten kestävämpää ruokajärjestelmää voidaan rakentaa, ja mitkä tekijät sitä hidastavat? Aiheesta keskustelemassa viljelijä ja sometähti Anne-Mari Tarkkio eli Amski, tutkijatohtori Irene Kuhmonen ja lähiruoka-asiantuntija ja Reko-ruokarengas aktiivi Eeva Ylinen. Tilaisuuden vetävät Johanna Leino Suomen Itämeri-instituutista ja Maili Marjamaa Pirkanmaan liitosta. Keskustelutilaisuus maanantaina 2.9.2024 klo 18–19.30 pääkirjasto Metson Lehmus-salissa.
Tapahtuma striimataan Metso STUDIOn toimesta ja sitä voi seurata myös etänä Tampereen kaupunginkirjaston YouTube-kanavalla. https://www.youtube.com/@TampereenKirjasto
Vapaa pääsy, tervetuloa! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupunginkirjasto ja We make transition! -hanke