Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tuotteistamisen tuki -kiertue Mikkelissä

to 5. syyskuun @ 12:00 - 15:30

Kaikille avoin Tuotteistamisen tuki -tapahtuma kiertää tapaamassa elintarvike- ja käsityö/designalan yrittäjiä kolmessa maakunnassa 3.-5.9.2024

Tuo ruokalahjatuotteesi arvioitavaksi ja hae asiantuntijoiden vinkit tuotekehitykseen! Tuotteistamisen tuki -tapahtumassa asiantuntijaraati arvioi tuotteiden makua, pakkausta, tarinallisuutta ja brändäystä sekä antaa vinkkejä tuotteiden jatkokehittämiseen. Tuote voi olla joko matkamuistoksi tai lahjaksi soveltuva ruokatuote tai ruokaan liittyvä käsityö/designtuote. Arviointia varten on varattu erillinen tila.

Tapahtumaan voi osallistua, vaikka ei toisikaan tuotetta arvioitavaksi, sillä arvioinnin lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus verkostoitua sekä monipuolista ohjelmaa arvioinnin lomassa. Kahvitarjoilu.

Voit osallistua joko koko ohjelmaan tai osaan siitä oman mielenkiintosi mukaan. Arviointiin voi tuoda myös keskeneräisen tuotteen, jolloin saat vinkkejä siihen, mihin suuntaan tuotetta kannattaa lähteä kehittämään. Yrittäjä tuo mukanaan arvioitavan tuotteen. Huom! Arvioitavaksi mahtuu mukaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta yritystä/paikkakunta. 

Joensuu tiistaina 3.9.2024: Taito Galleria ja Mustosen kabinetti (tuotteiden arviointi)

Lappeenranta keskiviikkona 4.9.2024: Kaupungintalo Venla ja iso kabinetti (tuotteiden arviointi)

Mikkeli torstaina 5.9.2024: Xamk X220 ja D127 (tuotteiden arviointi)

Tuotteistamisen tuki –tapahtumat järjestetään kaikilla paikkakunnilla klo 12.00-15.30, arvioinnit klo 13-15.30 välisenä aikana.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

Tiedot

Päivämäärä:
to 5. syyskuun
Aika:
12:00 - 15:30