- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kotimaiset erikoiskasvit -ruokatyöpaja, Hämeenlinna
ti 12. maaliskuun @ 14:00 - 18:00
Käytännön ruokatyöpajassa keskitymme kotimaisiin erikoiskasveihin. Näihin kasveihin ja jalosteisiin kuuluvat mm. öljyhamppu, härkäpapu, kvinoa, makealupiini ja pellava.
Tutustumme miten nämä raaka-aineet käyttäytyvät ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa. Lisäksi kurssilla tuodaan esille näiden tuotteiden ravintoarvoja ja sitä, miten ne tukevat monipuolista ravitsemusta. Samalla nämä erikoiskasvit kuitenkin sopivat myös monenlaisiin erikoisruokavalioihin.
Aika: 12.3. klo 14-18
Paikka: Vanajan parvi, Hämeenlinna
Kurssi sopii hyvin ruoka-alan yrittäjille, jotka kaipaavat lisätietoa ja ideoita eri raaka-aineiden käyttöön, mm. kotimaisen kasvisproteiinin käytössä.