Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hämeen ruokasektorin kestävyyskatsaus – Kestävä ruokajärjestelmä -yrityskyselyn tuloksia

ke 21. helmikuun @ 11:30 - 15:00

Kestävä RuokaHäme -hankkeen osana toteutettiin kanta- ja päijäthämäläisille ruokasektorin yrityksille kysely, jolla kartoitettiin yrityksissä tehtyjä toimenpiteitä kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi sekä yritysten kokemia haasteita, mahdollisuuksia ja tuen tarpeita. 

Tervetuloa mukaan keskusteleman ja kuulemaan kyselyn tuloksia upeaan Villa Rauhalaan Lahteen! Mukana keskusteluja alustamassa Irene Kuhmonen, joka on tutkinut maanviljelijöiden roolia kestävyyssiirtymän tekijöinä. Varsinainen ohjelma alkaa kello 12, jota ennen voi nauttia suolaista pikkupurtavaa. Tilaisuus on maksuton.

Aika: 21.2.2024 kello 12.00–15.00 

Paikka: Lahden Villa Rauhala, Jalkarannantie 24, 15900 Lahti 

Ilmoittautuminen 14.2.2024 mennessä.

Ohjelma: 

11.30 alkaen suolaista pikkupurtavaa

12.00 Tilaisuuden avaus, Sanna Lento, projektipäällikkö, Hämeen ammattikorkeakoulu

12.15 Toivo, toimijuus ja järjestelmämuutos, Irene Kuhmonen, tutkijatohtori, Jyväskylän yliopisto

12.35 Hämeen kestävä ruokajärjestelmä -yrityskyselyn tulokset, Eevaleena Örtengren, projektityöntekijä, Hämeen ammattikorkeakoulu 

13.00 Kommentointipuheenvuorot. Anne Seppälä, Yli-Karkelan tila ja Irene Kuhmonen, Jyväskylän yliopisto

n. 13.20 Kahvitauko

13.50 Miten tästä eteenpäin? Keskustelua tulosten hyödyntämisestä. 

Alustuspuheenvuoro Timo Kukkonen, Hämeen ELY-keskus

15.00 Tilaisuus päättyy 

Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke.

Tiedot

Päivämäärä:
ke 21. helmikuun
Aika:
11:30 - 15:00