- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Kuluttajien suhtautuminen palkokasveihin ja kasviproteiineihin
ti 5. maaliskuun @ 09:00 - 10:00
Maaliskuun tutkimustiistaissa kuulemme, miten kuluttajat suhtautuvat palkokasveihin ja kasviproteiineihin. Asiaa avaa sosiaalipsykologian vanhempi yliopistonlehtori Hanna Konttinen Helsingin yliopistosta.
Parhaillaan on käynnissä Strategisen tutkimuksen neuvoston (STN) Leg4Life-hanke, jossa yhtenä tutkimuskohteena on palkokasvielintarvikkeiden hyväksyntä kuluttajien keskuudessa ja yhteiskunnassa. Papuja pallon parhaaksi -yleisöluentosarjaan liittyviin videot löytyvät Youtubesta ja tarkempaa tietoa hankkeesta löytyy https://www.leg4life.fi/ -verkkosivuilta.
Jos haluat muistutuksen sähköpostitse edellisenä päivänä, ilmoittaudu paivi.toyli@helsinki.fi.
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet!
Kevään 2024 tutkimustiistai-infojen ajankohdat klo 9-10:
6.2., 5.3., 9.4., 7.5. ja 4.6.2024