- Tämä tapahtuma on mennyt.
Lähiruokatreffit 2 – Keskisuomalainen ruokakulttuuri ammattikeittiöiden ruokatuotteissa
ma 15. tammikuun @ 18:00 - 20:00
Tammikuun 15. päivä järjestettävillä Lähiruokatreffi 2:lla keskisuomalaiset elintarvikejalostajat ja ammattikeittiöiden edustajat kohtaavat.
15.1.2024 klo 18 – 20 Gradian Priimuksella järjestettävässä tilaisuudessa yrittäjän pääsevät esittelemään omia tuotteitaan Keski-Suomen keittiömestareille ja ammattikeittiöiden edustajille ja keskustelemaan siitä, millaisia keskisuomalaisia tuotteita ammattkeittiöt voisivat toiminnassaan hyödyntää ja millaisia tarpeita yhteisen tuotekehityksen näkökulmasta on olemassa.
Tilaisuudessa myös kahvitus.
Ilmoittaudu mukaan Webropolissa.
Tilaisuuden järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoina Keski-Suomen ruokaverkosto -hanke (KEVE).