- Tämä tapahtuma on mennyt.
Miten tarttis yrittää? Ruokamatkailuyrittäjän kukat, mutkat, onnistumisen hetket ja vinkit
12.12.2023 @ 09:00 - 10:30
Yrittäjän elämä on vaiheikasta. Ravintola-alan yrittäjä, Son of a Punchin toimitusjohtaja Sami Benamedin jakaa webinaarissa oman ruokamatkailuyrittäjän tarinansa.
Webinaari: Miten tarttis yrittää? Ruokamatkailuyrittäjän kukat, mutkat, onnistumisen hetket ja vinkit | Sami Benamed
Aika: 12.12. klo 9–10.30
Mistä on kyse? Sami kertoo omasta yrittäjän polustaan ravintolabisneksessä. Hän on tehnyt rivakan rohkeita kokeiluja ja epäonnistumisiakin. Opinnotkin ovat välillä keskeytyneet, ryhdytty opeksi, ruokamatkailtu ja konkurssiakin lähellä on käyty. Son of a Punch -perheeseen kuuluvat mm. pizzeria Via Tribunali ja Bob’s Laundry sekä useita suomalaisia cocktail-kulttuuria uudistaneita baareja.
Ilmoittaudu: https://www.lyyti.fi/reg/miten_tarttis_yrittaa