Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Paikallista, puhdasta ja kestävää – Uudenmaan kestävä ruokajärjestelmä-työpaja, Helsinki

13.12.2023 @ 11:00 - 15:45

Uudenmaan liitto, Helsingin yliopisto ja European Institute of Innovation & Technology (EIT) FOOD kutsuvat sinut mukaan käynnistämään keskustelut yhteisestä ruokastrategiasta Helsingissä 13.12. klo 11-15.45.

Tervetuloa yhteiseen ruokatyöpajaan ottamaan ensimmäiset askelmerkit kohti kestävää Uudenmaan ruokajärjestelmää. Tilaisuudessa pyrimme luomaan yhteisen ymmärryksen nykyruokajärjestelmän uhista ja uudenlaisten järjestelmien mahdollisuuksista sekä kestävyyteen että liiketoimintaan. Lisäksi pyrimme tunnistamaan TKI-painopisteitä ja uusia yhteistyö- ja rahoitusmahdollisuuksia.

Uusimaa tavoittelee hiilineutraalisuutta vuonna 2030. Kunnianhimoisen ilmastotavoitteen saavuttaminen edellyttää yhteistyötä ja kokonaisvaltaista rakenteiden ja toimintamallien muutosta, joka kattaa kaikki osa-alueet eri toiminnan tasoista, toimijoista ja normeista lähtien.

Maakunnan ruokajärjestelmän kehittäminen kestävämmäksi ja vähähiilisemmäksi on tunnistettu yhdeksi keskeisesti toiminnaksi. Samalla voimme miettiä keinoja kehittää Uudestamaasta ja koko Etelä-Suomesta älykkään ruuantuottajan ja -jakelijan vuoteen 2030 mennessä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu viimeistään 29.11.

Tiedot

Päivämäärä:
13.12.2023
Aika:
11:00 - 15:45