- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokapalvelujen tuotteistaminen retkipyöräilijöille Salossa
25.10.2023 @ 17:00 - 19:00
BikeMenu2-hanke järjestää koulutus- ja verkostoitumistilaisuuden Ruokapalvelujen tuotteistaminen retkipyöräilijöille! Tervetulleita ovat kaikki luontomatkailusta kiinnostuneet ruokapalveluja tai elintarvikkeita tuottavat yrittäjät, kehittäjät ja palvelujen käyttäjät.
Salossa 25.10.2023 klo 17:00 – 19:00
Työpajan tavoitteena on löytää paikallisesti tuotettuja hyviä ruokailuelämyksiä retkipyöräilijöille. Työpajassa käsitellään retkeilijän ravinnontarve ja siihen hyvin soveltuvia raaka-aineita ja elintarvikkeita.
Mukana tuotteineen ja ajatuksineen:
• Juha-Pekka Aikola Vihreä Härkä, ”Retkelijän härkäpapupasta”
• Maritta Sipilä Tulenruoka, ”Lähituotteista kuivakeittoja”
• Juha Raininko ja Terhi Auvinen Rainingon Luomutila, ”Kvinoasta retkievästä”
Lähiruokalähettiläs ja kokki Pasi Kuronen valmistelee BikeMenu-konseptia ja tulee paikan päälle tutustumaan tuottajiin ja tuotteisiin.