Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luomutuottajien ja -yrittäjien kokemuksia ammattikeittiömarkkinoista, Teams

8.9.2023 @ 13:00 - 14:30

Tervetuloa vaihtamaan kokemuksia luomutuotteiden tuottamisesta ja yhteistyöstä ammattikeittiöiden kanssa!

Tilaisuudessa pääset kuulemaan kahden eri yrityksen polusta luomutoimittajaksi ruokapalveluille. Miten idea on lähtenyt liikkeelle ja miten toiminnan suunnittelussa on edetty?

Aika: pe 8.9. klo 13-14.30

Paikka: Teams

Ohjelma:

*   Luomuhedelmätuotteiden matka ammattikeittiöihin, Panu Hiekkala, Pohjolan Hedelmä

*   Luomurypsiöljyn saatavuus ja ammattikeittiömarkkinoiden kehittäminen, Alavuden Öljynpuristamo

Tilaisuuteen on varattu aikaa myös keskustelulle ja kokemusten vaihdolle.

Ilmoittaudu mukaan!

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

Luomutuottajien ja -yrittäjien kokemuksia ammattikeittiömarkkinoista -tilaisuuden järjestää valtakunnallinen Luomutetaan ruokapalvelut -hanke, jonka tavoitteena on koko luomuketjun mittainen yhteistyö sekä luomun käyttöönottomallin tutuksi tekeminen ruokapalveluissa. Samanaikaisesti edistetään luomutuotteiden saatavuutta ammattikeittiöille kehittämällä koko luomuketjun yhteistyötä. Luomutetaan ruokapalvelut –hanketta toteuttavat Savon koulutuskuntayhtymä, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Pro Luomu. Hanketta rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

Tiedot

Päivämäärä:
8.9.2023
Aika:
13:00 - 14:30