![Ladataan Tapahtumat](https://aitojamakuja.fi/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/resources/images/tribe-loading.gif)
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruoka-allergeenit ja niiden hallinta -webinaari
19.1.2023 @ 12:30 - 14:00
Allergeenit aiheuttavat toistuvasti takaisinvetoja Suomessa. Allergeenit ovat ainesosia, jotka voivat aiheuttaa allergia- tai yliherkkyysreaktioita. Intoleranssilla tarkoitetaan muita yliherkkyysreaktioita kuin allergiasta johtuvia. Osa ruoka-aineista voi aiheuttaa intoleransseja eli kaikkien elimistö ei niitä siedä. Allergeenien hallintaosaaminen on tärkeä elintarviketurvallisuuden jatkuvan kehittämisen osa-alue.
Tammikuun webinaarissa 19.1.2023 klo 12.30-14, Teams, Foodwestin ravitsemusterapeutti sekä laadun ja tuotetiedon asiantuntijat kertovat ruoka-allergioista, allergeenipuhtauden hallinnasta sekä allergeenien ja niihin liittyvien väittämien deklaroinnista. Koulutuksen kohderyhmää ovat muun muassa yrityksen HACCP-tiimit, tuotekehitys, laatu, tuotetieto ja markkinointi.