- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokasektorin Tutkimustiistai-infot
2.5.2023 @ 09:00 - 10:00
Tervetuloa toukokuun tutkimustiistaihin, jossa pureudutaan jälleen luomuaiheisiin. Heti vapun jälkeen 2.5. klo 9-10 aiheena on ympäristömerkkien kuluttajille tuoma arvo elintarviketuotteissa. ETM Julia Kajas esittelee omaa pro gradu -tutkimustaan, jossa tarkasteltiin kahden Suomessa toimivan sertifioidun ympäristömerkin arvoketjuja: IP Sigill -sertifioitu salaatti ja luomusertifioitu salaatti.
Tervetuloa mukaan taas! Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyy täällä: https://proluomu.fi/tutkimustiistai-ymparistomerkkien-kuluttajille-tuoma-arvo-elintarviketuotteissa/
Tutkimustiistait ovat osa Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio -hanketta, ja niissä esitellään hankkeen teemoihin liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.