- Tämä tapahtuma on mennyt.
Laatujärjestelmät ruoantuotannossa – mahdollisuudet ja haasteet ruokaturvalle, Helsinki
21.11.2022 @ 17:30 - 20:00
Uudenmaan Agronomit järjestää yhteistyössä Food and Forest Development Finland – FFD:n kanssa 21. marraskuuta Laatujärjestelmät ruoantuotannossa -tilaisuuden.
Tilaisuus järjestetään MTK:n tiloissa osoitteessa Simonkatu 6, Helsinki. Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta 17.11.2022 mennessä: https://www.lyyti.in/Laatujarjestelmat_ruoantuotannossa__mahdollisuudet_ja_haasteet_ruokaturvalle_5101
Ohjelma 21.11.2022 klo 17.30-20
- Avaussanat – Tiina Huvio, FFD:n toiminnanjohtaja
- Laadunvarmennuksen ja laatujärjestelmien merkitys ruokaturvassa – Pirkko Suhonen, konsultti, Puutarhanaisten puheenjohtaja ja FFD:n hankekummi
- Laatujärjestelmien implementointi Suomessa ja Tansaniassa – Anne Piirainen, Puutarhaliiton GLOBALG.A.P. ja GRASP -valmennus vastaava ja FFD:n hankekummi
- Laatujärjestelmäkoneiston kustannus – saako tuottaja panostuksensa takaisin – Timo Taulavuori, Puutarhaliiton toimitusjohtaja
- Alkuperä- ja pakkausmerkinnät ruokaturvan edistäjinä – Heidi Siivonen, MTK:n Ruokamarkkina-asiantuntija
- Yhteistä keskustelua
- Loppupuheenvuoro – Niina Kangas, Uudenmaan agronomit
- Vapaata keskustelua
Tervetuloa!
Tapahtuma FFD:n nettisivuilla: