Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hiilestä kiinni -tutkimus- ja innovaatio-ohjelman sidosryhmätilaisuus

22.11.2022 @ 09:00 - 11:00

Maa- ja metsätalousministeriön rahoittamassa Hiilestä kiinni -tutkimus- ja innovaatio-ohjelmassa tuotetaan toimintaympäristön muutoksia ennakoivaa uutta tutkimustietoa ja ratkaisuehdotuksia, jotka edistävät maankäyttösektorin ilmastotoimia ja uusiutuvien luonnonvarojen kestävää käyttöä.

Ohjelmassa on käynnissä 15 monitieteistä tutkimus- ja innovaatiohanketta, joille on myönnetty yhteensä lähes 16 miljoonan euron rahoitus. Rahoitus on osa hallitusohjelman mukaista maankäyttösektorin ilmastotoimenpidekokonaisuutta ja merkittävä julkinen panostus maa- ja metsätalouden ja muun maankäytön ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi.

Järjestämme tiistaina 22. marraskuuta 2022 kello 9-11 sidosryhmätilaisuuden, jonka tavoitteena on avata tätä Suomen oloissa poikkeuksellisen laajaa tutkimuskokonaisuutta myös laajemmalle yleisölle. Tilaisuudessa esitellään tiiviisti tänä vuonna käynnistyneet uudet hankkeet ja kuullaan monipuolisesti eri sidosryhmien edustajien näkemyksiä. Ohjelma ja puhujat täydentyvät lähiaikoina, mutta laita tapahtuma jo kalenteriin!

Viime vuoden tapaan tilaisuus pidetään Helsingissä Mariankatu 9:ssä sijaitsevassa kokouskeskuksessa. Tilaisuuteen voi kuitenkin osallistua myös etänä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.  Läsnätilaisuuden ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 16.11. ja etätilaisuuden sunnuntaina 20.11. Linkki etätilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä.

 

Tiedot

Päivämäärä:
22.11.2022
Aika:
09:00 - 11:00