Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ateria 2022

8.11.2022 @ 08:30 - 16:00

Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä Ateria järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 8.11.2022. 

Ateria-tapahtuma on sopimusruokailun ja julkisen sektorin maksuton, kerran vuodessa järjestettävä ammatillisen osaamisen superpäivä. Tänä vuonna Aterian teema on Arvostettuna osaajana muutoksessa.

Ateriassa vierailevat kunnan ruokapalvelujohtajat sekä ruokapalveluiden hankinnoista vastaavat päättäjät sekä ravitsemusasiantuntijat. Ateria on alan toimijoiden yhteinen kontaktifoorumi, jossa ruokapalveluvastaavat ja asiantuntevat palvelutarjoajat kohtaavat toisensa.

Lisätietoja: https://ateria.messukeskus.com/

Vastuulliset ruokapalvelut ovat mukana Ateria 2022 -tapahtumassa marraskuussa. Lavalle nousee kaksi kehitysohjelmassa mukana olevaa ruokapalvelua:

  • Ei vedetä överiksi – vastuullisuus konkreettiseksi. Miten ruokapalveluille asetetut vastuullisuusteot saadaan konkreettisiksi ja näkyviksi? Arkea Oy:n Jarkko Malmberg kertoo, miten vastuullisuus on osa ruokapalvelun normaalia arkea ja kuinka sitä kehitetään jatkuvasti vastuullisuussuunnitelman avulla.
  • Mielikuvitusta ja rohkeutta vastuullisuusviestintään. Viestinnällä on tärkeä rooli henkilöstön ja asiakkaiden sitouttamisessa vastuullisiin toimintoihin. Palmia Oy:n Jaana Kujala ja Niina Leino esittelevät, miten heillä on lähdetty tarinallistamaan vastuullisuusviestintää.

Tiedot

Päivämäärä:
8.11.2022
Aika:
08:30 - 16:00