![Ladataan Tapahtumat](https://aitojamakuja.fi/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/resources/images/tribe-loading.gif)
- Tämä tapahtuma on mennyt.
West Coast Food Export: Pienten elintarvikeyritysten mahdollisuudet onnistuneeseen vientiin, Säkylässä
7.6.2022 @ 09:30 - 15:00
Länsirannikolla sijaitseville elintarvikeyrityksille tarkoitetun valmennusohjelma, jonka päämääränä on yritysten viennin käynnistäminen. Yritykset voivat olla isoja tai pieniä, koolla ei ole väliä. Tärkeintä on motivaatio, resurssit ja halu panostaa vientiin.
7.6.2022 klo 9.30–15.00
Ravintola Myllynkivi, Apetit / Kivenhakkaajantie, 27820 Säkylä
Ohjelma (Ks. Tulostettava ohjelma) – ilmoittaudu täällä!
9.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
10.00 West Coast Food Export -sparrausohjelman ja tilaisuuden esittely
Carita Vastinesluoma, Team Finland -koordinaattori, Satakunnan ELY-keskus
10.10 Apetit Oyj:n puheenvuoro viennistä
Esa Mäki, toimitusjohtaja, Apetit Oyj
10.20 Onko yrityksesi tuote valmiina vientiin? Kehittämispalvelutvalmistuksesta laadunhallintaan
Marko Jori, sisältöjohtaja, Pyhäjärvi-instituutti
10.40 Online-verkkoalustat ja verkkokauppa – mahdollisuus pienilleyrityksille viennin käynnistämiseen?
Lili Lehtovuori, Global Opportunity Leader, Food from Finland -ohjelma,Business Finland
11.30 Paneelikeskustelu elintarvikeviennistä
Paneelikeskustelu suomalaisten elintarvikeyritysten globaaleista haasteista ja mahdollisuuksista viennissä, ja millä tavalla erilaisetvientiä tekevät yritykset ovat kansainvälisillä markkinoilla toimineet. Team Finland -toimijat avaavat myös omaa rooliaan yritystenvientipolulla.
Paneelikeskustelua johtaa Pirjo Hakanpää, Business Coach, Fast Growth Companies, Business Finland.
Paneelin keskustelijat:
- Ari-Veli Starcke, R&D, Chairman of the Board, Starcke Oy
- Heli Nurkkala, tuotepäällikkö, Finnamyl Oy
- Janne Torikka, toimitusjohtaja, Riverside Invest Oy
- Johanna Heikkinen, vientipäällikkö, Apetit Oyj
- Mia Nygård-Peltola, kaupallinen johtaja, Ravintorengas Oy
- Birkkalan tila, toimitusjohtaja, Simo Larmo
- Jyrki Isotalo, aluepäällikkö, Finnvera
- Kåre Björkstrand, Senior advisor, Viexpo
- Riikka Ylikangas, Team Finland -koordinaattori, Etelä-PohjanmaanELY-keskus
12.30 Pyhäjärvi-Instituutin tarjoama lounas
13.30 Kahdenkeskiset keskustelut asiantuntijoiden kanssa
Osallistujat voivat varata etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä
15 minuutin mittaisia kahdenkeskisiä neuvontatuokioita Pyhäjärvi-Instituutin, ELY-keskuksen, Viexpon, Business Finlandin ja Finnveran asiantuntijoiden kanssa keskustellakseen heitä askarruttavista vientiin liittyvistä kysymyksistä ja sopiakseen jatkotapaamisista.
15.00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuuden järjestää Viexpo Oy:n West Coast Food Export -hanke.