Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Uutta arvoa silakalle ja kuoreelle, työpaja Turussa

13.6.2022 @ 13:00 - 15:30

Tilaisuuden tavoitteena on:
– Tutustua silakan ja kuoreen käytettävyyteen kuluttajan näkökulmasta
– Etsiä tutkimusesimerkkien avulla uusia käyttötapoja
– Tutustua ko. kalojen käytön haasteiden ratkaisuihin
– Helpottaa uusien tuotteiden ja toimintamallien löytämistä tutustuttamalla ruokaketjun yrittäjiä, tutkijoita ja muita toimijoita toisiinsa

Työpaja 13.6.2022 klo 13-15.30
Aistikattila, Turun yliopisto, Medisiina D, Kiinanmyllynkatu 10

Ohjelma:
13.00 Tilaisuuden avaus – Maria Saarinen (I samma båt) & Hilkka Halla (VarsiFood, Yrityssalo Oy)
13.10 Kalastajan puheenvuoro: Kriittinen osa kotimaisen kalan arvoketjua – Olavi Sahlsten
13.20 Miten kuluttajatarpeisiin voi vastata uusilla tuotteilla – Nora Logren, Turun yliopisto
13.50 Taivas rajana – uusia kalaherkkuja – Tomi Aho, Raseko
14.00 Miten turvata riittävä laadukkaan raaka-aineen saatavuus? Jari Setälä, Luke
14.30 Johdatus työpajaan
15.15 Työpajan yhteenveto ja jatkotoimet
Lisätietoja: Hilkka Halla 050 526 2081 tai Emmi Järvi emjuja@utu.fi
Ilmoittautuminen 10.6. mennessä TÄNNE.
Tapahtuma järjestetään VarsiFood-hankkeen sekä Blue Products -ohjelman yhteistyönä

Tiedot

Päivämäärä:
13.6.2022
Aika:
13:00 - 15:30