Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Uutta käyttöä valkuaiskasveille, webinaari ja työpaja

10.6.2022 @ 09:00 - 11:15

Tilaisuuden tavoitteena on esitellä uusia tapoja hyödyntää palkokasveja, sekä rakentaa kaikille toimijoille kestävä ja kannattava elintarvikkeiden arvoketju pellolta kuluttajalle asti.
Aika: Perjantaina 10.6.2022 klo 9.00-11.15
Paikka: Etäyhteydellä
Kenelle:Viljelijät, elintarvikejalostajat, tutkijat monitieteisesti, kehittäjät
Ilmoittautuminen 8.6. mennessä VarsiFood Turun yliopisto  Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tapahtumaa edeltävänä päivänä.
OHJELMA
9.00 Tilaisuuden avaus – Mirva Lampinen, VTT ja Hilkka Halla, Yrityssalo Oy
9.10 Miksi viljelisin valkuaiskasveja? Olli-Pekka Ruponen, Toivon Tila
9.20 Miten viljelytoimenpiteillä voi vaikuttaa valkuaiskasvien laatuun ja satovarmuuteen –
Marjo Keskitalo, Luke
9.35 Elintarviketeollisuuden mahdollisuudet ja haasteet: Mitä tavoittelemme ja mitä
odotamme raaka-aineelta – Case Raisio
9.50 Muokkaamalla monikäyttöisiä proteiineja – Kaisu Riihinen, VTT
10.10 Johdatus työpajaan
11.00 Työpajan yhteenveto ja jatko
Tapahtuma järjestetään Food & Beyond -proteiiniklusterin sekä VarsiFood – Varsinais-Suomen ruokaketjusta älykkäitä ja ilmastoviisaita tulevaisuuden ruokaratkaisuja -hankkeen yhteistyönä.
Lisätietoja: Hilkka Halla hilkka.halla@yrityssalo.fi 050 5262081 ja Emmi Järvi emjuja@utu.fi

Tiedot

Päivämäärä:
10.6.2022
Aika:
09:00 - 11:15