- This event has passed.
Kasviproteiinin kehityspaja, Varsinais-Suomi
20.4.2022 @ 14:00 - 21.4.2022 @ 19:00
Järjestämme Rasekon FoodLaboratoryn tiloissa kasviproteiinin kehityspajan, jonka tarkoituksena on koota tuottajat ja käyttäjät yhteisen aiheen pariin. Tavoitteenamme on saada viljellyt kasviproteiinit ruokahuollon, ravintoloiden ja vähittäiskauppojen hyllyille. Tilaisuuden aikana käymme läpi myös sivuvirtajuuresten hyötykäyttöä.
Kasviproteiinin kehityspaja on tarkoitettu pienille toimijoille, kuten elintarvikkeiden valmistajille, ravintoloille, catering-yrityksille ja viljelijöille. Tällä hetkellä kehityspajassa mukana ovat mm. Murtolan Hamppufarmi, Voima-Papu Finland, Vihreähärkä sekä Birkkalan tila ja otamme mieluusti mukaan myös muita toimijoita!
Kaksipäiväisen kehityspajan aikana työskentelemme 3 – 4 henkilön ryhmissä. Tarkoituksena on tutustua käytössä oleviin raaka-aineisiin tarkemmin ja luoda niille uusia käyttötarkoituksia.
Alustuksen päivään tekee projektipäällikkö Sanna Vähämiko Turun yliopistosta ja kehittämisasiantuntija, lehtori Tomi Aho Rasekosta.
Tilaisuudessa tuottajat esittelevät omat tuotteensa ennen testaamista ja lopuksi maistelemme ja arvioimme lopputuotokset. Tervetuloa!