- This event has passed.
Verkostoitumistilaisuus: Onko sinulla puhtaat jauhot pussissa?, Varsinais-Suomi
4.4.2022 @ 15:00 - 18:30
Varsinais-Suomessa toimii reilu 100 erikokoista leipomoa. Lisäksi, leipomotuotteita valmistetaan runsaasti myös kahviloissa, ravintoloissa, catering- ja matkailuyrityksissä. REKO ja tilamyymälät rikastuttavat tarjontaa omilla vaihtoehdoillaan.
Varsinais-Suomessa viljellään monipuolisesti leipäviljoja ja erikoiskasveja kuten spelttiä, lupiinia, hamppua, kvinoaa ja härkäpapua. Varsinais-Suomi on kotimaisten kasviproteiinikasvien tuotannon ja jalostuksen merkittävä edelläkävijä.
Verkostoitumistilaisuudesta saat kattavasti uutta tietoa, kontakteja sekä uutuustuotevinkkejä oman toiminnan kehittämiseen.
- Minkälaisten jauhojen käyttö toisi sinun yrityksesi asiakkaille lisäarvoa?
- Toimivatko reseptisi, jos vaihdat jauhontoimittajaa.
- Miksi jauhoissa käytetään askorbiinihappoa ja alfa- amylaasia? Mistä tietää, mitkä jauhot niitä sisältää?
- Mistä löytäisin laadukkaita jauhoja? Voiko toiminta olla kannattavaa kalliimmilla raaka-aineilla?
- Miten gluteenittomat raaka-aineet toimivat leivonnassa?
Tule mukaan “Puhtaat jauhot pussissa” – verkostoitumistilaisuuteen saamaan vastauksia kysymyksiisi ja oppimaan uusista raaka-aineista, joista voi tulla juuri sinun juttusi!
Aika: 4.4.2022 klo 15.00 – 18.30
Paikka: Parainen