- This event has passed.
Luomuluonnontuotteista elämyksiä ravintoloiden asiakkaille, webinaari
13.4.2022 @ 14:00 - 16:00
Tervetuloa kuulemaan, miten luomuluonnontuotteita voi käyttää ammattikeittiöissä, miten luonnontuotteita voi käyttää upeasti ravintolakäytössä ja mikä on Kerääjä.fi.
Aika: 13.4.2022 klo 14–16
Ohjelma (lataa tästä ohjelma pdf:nä)
14.00 Tilaisuuden avaus, Anne Annala, Suomen metsäkeskus
14.10 Luomuluonnontuotteet ammattikeittiössä ja Portaat luomuun -ohjelma, Anu Arolaakso, Savon ammattiopisto
14.30 Luomuraaka-aineet metsästä; case Majatalo Puukarin Pysäkki
15.00 Luonnontuotteet ravintolakäytössä, Toini Kumpulainen, luonnontuotekouluttaja
15.30 Kerääjä.fi, Juha Rutanen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
15.45 Keskustelua
16.00 Tilaisuuden päätös
Webinaari toteutetaan Teams-verkkosovelluksella. Osallistuminen edellyttää omaa tietokonetta ja verkkoyhteyttä. Tarvitset käyttöösi toimivan kaiuttimen tai kuulokkeet. Voit osallistua keskusteluun chat-ikkunan kautta tai jättää kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet luennolle liittymiseen luentoa edeltävänää päivänä. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.
Tilaisuuden järjestää Luomua metsäluonnosta -hanke.
Lisätietoja: Anne Annala, projektipäällikkö, Luomua metsäluonnosta -hanke
Suomen metsäkeskus, p. 050 517 4077, anne.annala@metsakeskus.fi