Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mission Positive Handprint -hankkeen aloitustapahtuma

4.4.2022 @ 15:30 - 18:00

Tule kuulemaan ravitsemisalan huipuilta miten ravintolat voivat olla vastuullisuuden edelläkävijöitä, ja miten muutos kohti kestävämpää ja hiilineutraalimpaa huomista tehdään! Mission Positive Handprint jatkaa Mission Zero Foodprint -hankkeen jalanjäljillä ravintola-alan vastuullisuuspolulla ja tärkeillä vastuullisuusteemoilla. Mission Positive Handprint -hanke tukee ravintoloiden vihreää siirtymää, ja tarjoaa ravintola-alan toimijoille avaimia muutoksen tueksi vertaisoppimisen, yhteiskehittämisen ja digitaalisten ratkaisujen avulla.

Aika: 4.4.2022 klo 15.30-18.00

Paikka: Dylan Marmoripiha, Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki tai striimaus verkossa

Ohjelma, lataa ohjelma pdf:nä

15.00 Ovet avautuvat, tarjolla pientä purtavaa

15.30 Ohjelma alkaa

  • Tervetulotoivotus: Anne Turunen, projektipäällikkö
  • Sesonkien kunnioittaminen, vastuullinen maailmankuva ja personoitu näkemys: Linnea Vihonen, chef+food designer
  • Ilmastotekoja keittiössä: Sanna Mansikkamäki, toimittaja, Otavamedian food manager
  • Verkostoitumista
  • Mitä suomalaiset odottavat ravintoloiden vastuullisuudelta?: Heidi Huttunen, vastuullisuusasiantuntija, Kespro
  • Tie vastuullisten raaka-aineiden ravintolaksi: Sasu Laukkonen, keittiömestari, Ora Restaurant
  • Mission Positive Handprint esittäytyy

18.00 Tilaisuus päättyy

Juontajina Anikó Lehtinen ja Tomi Hiltunen. Odotamme linjoille myös kansainvälistä alan asiantuntijaa.

Tervetuloa!

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään 20.3.2022 klo 23.00 mennessä.

Tiedot

Päivämäärä:
4.4.2022
Aika:
15:30 - 18:00